Vragen? Bel 0252-628008

Over Oficejo

Oficejo B.V. is sinds een aantal jaren distributeur van kantoorpapier aan de vakhandel. Onze focus ligt op premium kantoorpapieren, waaronder het volledige assortiment van de Thaise papierfabrikant Double A (1991), t.w. Double A, Hi Plus, Evolve, Smart Copy, Smart Copy Eco en Smartist. Explorer, MultiOffice en Navigator van de Portugese papierfabrikant Portucel Soporcel. Daarnaast verkopen wij ook ons eigen merk Econio! 

De distributie van onze producten verloopt uitsluitend via het wederverkoopkanaal, de producten worden nooit rechtstreeks geleverd aan de eindgebruiker. Wij kunnen onze producten afleveren bij uw eigen magazijn, of direct dropshippen naar uw klant. Uiteraard zal dit laatste compleet neutraal plaatsvinden. Wij leveren vanuit ons eigen magazijn, dagelijks, in Nederland, België en Duitsland!  Verder exporteren we ons eigen merk Econio naar o.a.  Afrika, Amerika en het midden Oosten. Dus ook voor grotere aantallen, volle of meerdere trailers/containers, kunt u bij ons terecht!

 

Scherpe prijsstelling | Oficejo is een onafhankelijke distributeur met een eigen strategie. Wij leveren onze papierproducten tegen zeer competitieve prijzen zonder concessies te doen aan assortiment en kwaliteit.

Flexibele organisatie | Zaken doen met Oficejo is zaken doen met een betrouwbare leverancier die garant staat voor een perfecte logistieke oplossing. Pallet bestellingen leveren wij vanuit ons eigen magazijn. Wij kunnen hierdoor flexibel omgaan met uw bestelling. Heeft u bijvoorbeeld naast een volle pallet A4 papier nog een aantal dozen A3 nodig? Geen enkel probleem! Ook leveren wij direct aan uw klant. Wij doen dit altijd vanuit uw eigen naam en indien gewenst, voorzien van uw eigen pakbon.

Breed assortiment | Wij zijn de enige distributeur in de BeNeLux die het complete assortiment van Double A (1991) kan aanbieden. Niet alleen alle soorten en grams gewichten van Double A, maar ook de andere merken, zoals Hi Plus, Smart Copy, Smart Copy Eco, Smartist en Evolve.

Persoonlijke service | We zijn trots op de persoonlijke service die we bieden!  Korte lijnen en persoonlijk contact zijn onze speerpunten.

 

    

Econio

Econio is een exclusief merk van Oficejo. Een hoogwaardig kantoorpapier (verkrijgbaar in A4 80 grams) met een uitstekende prijsstelling, vervaardigd onder de strengste kwaliteitsnormen.De aantrekkelijke verpakking zal de verkoop zeker stimuleren! 

Econio kopieerpapier 

EconioEconio

.

 

 

Oficejo in de media

Oficejo in de KantoorVak 2015

 

Oficejo in de KantoorVak

web-monitoring-ok