Vragen? Bel 0252-628008

Servicepagina

Bestellen
Bestellingen kunnen per telefoon, email of fax worden doorgegeven. Bestellen kan ook eenvoudig via onze webshop (24 uur per dag). Direct na het plaatsen van uw order ontvangt u een orderbevestiging. Wij verzoeken u om deze orderbevestiging goed na te kijken, eventuele aanpassingen dienen per omgaande aan ons gemeld te worden. Zonder tegenbericht zullen wij de order, volgens de specificaties van de orderbevestiging uitvoeren.

Een bestelling laten bezorgen op een ander afleveradres (dropshippen)
Het is uiteraard ook mogelijk om uw bestelling op het adres van uw klant te laten bezorgen. Wij zullen de bestelling compleet neutraal versturen. Wilt u uw eigen pakbon bij uw bestelling meesturen, dan kan dat ook. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Een bestelling afhalen bij ons magazijn
Het is uiteraard ook mogelijk om uw bestelling bij ons magazijn af te halen. Neem hiervoor contact met ons op, wij kunnen u dan meteen laten weten wanneer de bestelling klaar staat. Wij zijn iedere werkdag geopend van 08.00 – 18.30uur !

Buitenlands afleveradres
Oficejo levert standaard in Nederland en België. De tarieven voor verzending kunnen per land verschillen. Wilt u uw bestelling in een ander land ontvangen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Levering
Orders die voor 16.00 uur worden geplaatst zullen, mits op voorraad, de volgende werkdag worden afgeleverd. Wij maken o.a. gebruik van Wesseling Transport (onderdeel Teamtrans) voor het afleveren van de bestellingen. Al onze leveringen worden franco geleverd op een pallet, achter de eerste sluiting zonder enig verticaal transport. De afleverlocatie moet per vrachtwagen bereikbaar zijn.

Schade bij aflevering
Is uw bestelling beschadigd aangekomen (b.v. transportschade), maak dan hiervan een notitie op de pakbon bij de vervoerder (indien mogelijk) en neem dan per omgaande contact met ons op. Wij helpen u dan direct verder.

Betalen
Voor nieuwe klanten vragen wij altijd eerst een kredietlimiet aan bij onze kredietverzekeraar Interpolis. Wij verzoeken u hiervoor een recente kopie van uw KvK te sturen. Neem contact met ons op voor meer informatie betreffende de betalingsmogelijkheden.

Prijsstelling
Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Prijs-, model-, uitvoeringswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden. Wij hanteren een zo scherp mogelijke prijsstelling over het gehele assortiment. Al onze leveringen worden franco geleverd op een pallet, achter de eerste sluiting zonder enig verticaal transport.  De afleverlocatie moet per vrachtwagen bereikbaar zijn.

Garantie, Ruilen en Retour
Ons kopieerpapier wordt volgens de strengste normen geproduceerd, mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan vernemen wij dat graag direct. Wij kunnen alleen gesloten en onaangebroken dozen papier ruilen of retour nemen, de kosten van het transport naar onze vestiging zijn dan wel voor uw rekening.

Veel gestelde vragen

Hoe maak ik een account aan?
Klik rechtsboven op de website op “nieuwe klant”. Hierna kunt u al uw gegevens invoeren . Heeft u uw gegevens ingevuld en op de knop aanmelden geklikt, dan ontvangt u een e-mail naar uw e-mailadres ter bevestiging. Let op: het kan even duren. Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk dan of deze in uw spambox is belandt. Volg de instructies uit deze email.

Hoe werkt uw account bij oficejo.nl ? 
Bij Oficejo heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw klantgegevens en kunt u diverse zaken online regelen: 1. Snel en makkelijk inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord; 2. Altijd inzicht in uw lopende bestellingen; 3. Meerdere persoonlijke lijsten met favoriete artikelen aanmaken; 4. Eenvoudig herhaalbestellingen plaatsen; 5. Zelf uw gegevens en (voorkeur-)adressen beheren. 

Ik kan niet inloggen
Controleer of u uw e-mailadres en wachtwoord juist heeft ingevoerd. Klik op wachtwoord vergeten indien deze niet correct is en u ontvangt een nieuw wachtwoord per e-mail. Weet u uw e-mailadres niet meer? Neem contact op en wij helpen u verder.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Onderaan het scherm Inloggen staat een link met wachtwoord vergeten. Klik op deze link, vul uw e-mailadres in en ontvangt een e-mail met uw nieuwe wachtwoord. Let op: het versturen van de e-mail kan even duren. heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk of deze niet in uw spambox is belandt. Nu kunt u gebruik maken van uw Bestel-kopieerpapier.nl account. Gegevens wijzigen? Na het inloggen kunt u zelf uw accountgegevens wijzigen, ook kunt u hier een nieuw wachtwoord aanmaken.

Hoe kan ik een product zoeken?
Binnen de webwinkel vindt u rechtsboven de functionaliteit "zoek producten". Hier kunt u een zoekterm invullen om te zoeken in ons gehele assortiment.

Uw mening
Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mocht u een vraag, opmerking of klacht hebben, neem dan contact met ons op per telefoon 0252-628008 of via e-mail. Heeft u nog andere tips of suggesties voor ons? Dan horen we dat graag!

 

web-monitoring-ok